EXENTRI FÖRETAGPRESENT & PROFILPRODUKT


EXENTRI Wallets är en exklusiv och snygg kvalitetspresent som anställda, samarbetspartners och kunder faktiskt har nytta av dagligen och kommer att uppskatta i flera år framöver.

Med anpassningsmöjligheter kan du lägga till ditt företags varumärke, logotyp eller budskap för att skapa en personlig touch och ge gåvorna ett professionellt utseende. Gåvan ger glädje och loggan ger reklam. 
Ett effektivt sätt att stärka relationer, skapa lojalitet och marknadsföra företaget!

Anpassa med logotyp och budskap. Plånbokens yta är optimal för att prägla önskad logo eller budskap på och lämpas sig särskilt bra för reklam - från diskreta markeringar på innerfickan eller presentförpackningen, till mer synliga på ytterfickorna.

Den ultimata gåvan för alla tillfällen. Våra plånböcker är det perfekta valet för alla tillfällen, oavsett om det är till ett event eller julklappar till anställda. Med ett modernt, minimalistiskt och elegant utseende är denna plånbok lämplig för både män och kvinnor. Finns i olika prisklasser och ett brett urval av färger och design, för varje unik stil och behov.

Ett oförglömligt och bestående intryck. Präglade EXENTRI plånböcker är ett effektivt och minnesvärt sätt att exponera företagets varumärke, logo eller budskap samtidigt som man glädjer mottagaren. Med sin unika funktionalitet, tidlösa design och kvalitetsmaterial är detta en produkt som ofta används flera gånger per dag och har en lång livslängd. Alla användare av plånboken kommer att bära dem med stolthet och alla andra kommer att bli imponerade och plånböckerna väl uppmärksammade.

För mer information, skicka ett mail till post@exentri.no
 

exentri gave til ansatte

Produktkatalog:

Bläddra i våra digitala katalog