FRAKT & RETURER

Vi erbjuder alltid gratis frakt vid beställningar över 399 kr. Fast frakt för beställningar under detta belopp är 39 kr. Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar. Du har 60 dagars ångerrätt från det att du mottar varan.

FRÄKT OCH LEVERANS

Fraktmetod

Din beställning levereras direkt hem till din brevlåda med Bring och är tillgänglig för bostadsadresser i Sverige. I vissa fall kan din beställning levereras till ditt lokala postkontor.

OBS! Om brevlådan inte är tillräckligt märkt kan försändelsen returneras. Om du har en tillfällig adress, använd en C/O-adress om möjligt. Observera att det kan tillkomma en hanteringsavgift på 100 kr, som dras av från beloppet du får återbetalat om returen beror på felaktig angiven adress eller bristande märkning på dörr, brevlåda, etc.

Leveranstid

Förväntad leveranstid är 2-5 arbetsdagar efter att orderbekräftelsen har mottagits via e-post, beroende på var i landet du bor. Alla varor skickas från vårt lager i Stockholm. Alla order behandlas och skickas ut måndag till fredag. Beställningar som läggs in under helger och helgdagar behandlas på nästkommande arbetsdag.

Exentri ansvarar inte för eventuella förseningar i leveransen av din vara som beror på fel eller förseningar hos fraktföretaget.

Spårning

Du kommer att få ett separat e-postmeddelande med spårningsinformation så snart din beställning har skickats från vårt lager. Paketen innehåller ingen faktura vid leverans, endast en packlista där inget varupris anges. Detta är idealiskt om varan är en gåva som ska skickas direkt till mottagaren.


BYTE OCH RETUR

Byte

Om du vill byta till en annan modell eller färg, returnera din första vara och beställ en ny vara i vår webbutik. Kom ihåg att du måste returnera inom 60 dagar från att du mottog varan, och du står själv för returkostnaden. Vi återbetalar köpesumman för din första order så snart vi har mottagit och godkänt din retur.

Retur

Du kan returnera alla produkter du har beställt från www.exentri.se inom 60 dagar från att du mottog leveransen.

Alla varor som returneras för återbetalning eller byte måste vara oanvända, oskadade och i originalförpackning. Returvaror inspekteras manuellt, och Exentri förbehåller sig rätten att neka returer som inte uppfyller dessa kriterier. Om du väljer att returnera en ogiltig retur kommer du inte att få tillbaka dina pengar, och varan kommer inte att skickas tillbaka till dig.

Vi rekommenderar våra kunder att skaffa bevis på frakten när de returnerar varor. Exentri kan inte hållas ansvarigt för returnerade varor som går förlorade i posten utan bevis på försändelse/frakt. Observera att vi inte återbetalar kostnaden för retur. Återbetalning sker till samma betalkort som användes vid köpet och genomförs senast nio dagar efter att vi har mottagit returen.

Reklamation

Om du vill reklamera en skadad plånbok, vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss på post@exentri.no. Ange ditt ordernummer, en beskrivning av skadan och en bild på plånboken, så hjälper vi dig så fort vi kan.

Ytterligare information finns i våra
köpvillkor.