EXENTRI WALLETS

 

ENDAST DE BÄSTA MATERIAL

Utmärkt hantverk och förstklassiga material är hjärtat i EXENTRI plånböckerna.

Plånböckerna har en funktionell design med enkel linjering och är tillverkade av kvalitetsmaterial. Högkvalitativt full-grain läder, fodrad med nylon för att optimera kortens glidrörelse och solid rostfritt stål för stabilitet och hållbarhet. EXENTRI Wallet och Multiwallet har också en huvudlåsanordning i justerbart rostfritt stål. Norsk design.

EXENTRI-plånböcker finns i ett brett utbud av färger och texturer.
 

ELEGANT PRESENTASK

EXENTRI plånböcker levereras i en elegant ask i färgad kartong med nyloninteriör.

Perfekt som gåva till någon som förtjänar det - och till dig själv.
 

RFID-SKYDD

RFID (Radio Frequency Identification) är en teknologi som används i många moderna kreditkort. EXENTRI-plånböckerna erbjuder avancerat RFID-skydd för att förebygga elektronisk fickstöld och skydda din personliga information.

Vår RFID-blockeringsteknik är testad och godkänd av Euro Lab for International Transaction Technologies (Elitt), vilket garanterar pålitligt skydd mot potentiella hot.

Många kreditkort idag är utrustade med RFID-teknologi för trådlös kommunikation, vilket möjliggör smidiga och kontaktlösa transaktioner via NFC (Near Field Communication). Men den ökade användningen av RFID-teknologi innebär också en ökad risk för obehörig åtkomst. Genom att använda en enhet med NFC-teknik kan en oärlig person potentiellt skanna dina kort och stjäla din personliga information, utan att du ens märker det.

För att skydda dig mot dessa hot använder EXENTRI-plånböckerna avancerat RFID-blockerande material. Vårt RFID-skyddande nylon säkerställer att dina kort och privat information förblir trygga och säkra i alla situationer.

Utforska hela vårt sortiment och välj den bästa RFID-skyddade plånboken för dina behov.
 

rfid skydd plånbok